Toch een blog

Ik ben niet zo’n internetter. Wel als ik iets wil weten of op de hoogte wil blijven van het laatste nieuws, of op zoek ben naar bijvoorbeeld een liedtekst of partituur. Maar verder niet vaak voor de lol. Niet omdat ik er echt een hekel aan heb, maar gewoon omdat ik liever fiets, vogels kijk of in m’n volkstuin ben.

Toch zet ik af en toe een voorzichtige stap. Zo experimenteer ik op m’n werk vrolijk mee met web 2.0. Interactieve discussies met (kader)leden en collega’s. Als ik er een keertje aan denk tenminste… En ik heb ook al eens een gastblog gepubliceerd op de blog van m’n zus . Toen kreeg ik al de vraag of ik niet een eigen weblog moest starten. Nou nee, dacht ik…

Maar ja, dan stel je je bij GroenLinks Utrecht kandidaat voor de raad. En dan moet je je profileren. En daarbij hoort tegenwoordig minstens een blog. Dus OK, ik zal het eens proberen. Schrijven vind ik leuk, nu nog kijken of ik het volhoud om er ook regelmatig voor achter de pc te kruipen. Want zo’n blog schept wel verwachtingen, heb ik gemerkt.

De titel is niet erg origineel. Maar hij moet er mee door tot ik iets beters verzin. Bovendien: ik denk veel en graag en ik koester de vrijheid. Dus zo heel slecht is die titel nu ook weer niet…

2 gedachtes over “Toch een blog”

Reacties zijn gesloten.